Dongen

Een lentetocht in Dongen.

2019-5-11-dongenv4

Danielle was nog niet thuis van het feest want die bleven daar ook slapen en Desiree had het te druk met het klussen in het huis dus heb ik de tocht alleen gelopen. Het was toch maar in Dongen dus dat was goed te doen. De start was achter ons bij Atledo en ik was voor de 11 km gegaan. Het was niet een uitgesproken mooie tocht maar dat komt misschien ook wel omdat je hier natuurlijk gewend bent om te lopen. Maar er zijn weer 11 km bijgeschreven. Omdat het natuurlijk hier was en geen reistijd was ik weer op tijd klaar dus toen hebben ik eerst nog gauw wat boodschappen gedaan en daarna hebben we gegeten. Deze keer maar met zijn drie├źn.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.