Dongen

Een rustige zaterdag.

TMTY2185De zaterdag was anders als anders. Rob en Danielle waren pas laat terug van het feest dus Rob was er zaterdag niet. Max had feest van opa en oma 50 jaar getrouwd en Koen XUIJ1592moest op Sep passen dus die kwam wel

gezellig koffie drinken maar kon natuurlijk niet klussen. Ruud heeft eerst de heg gesnoeid en het gras gemaaid en toen zijn ze naar de Kanaalstaat gegaan. De rolluiken hebben ze van de voorgevel afgehaald want dan kunnen ook de kozijnen worden vervangen. Een grote pallet terug gebracht naar Pontmeijer, vier zakken kant en klare cement gehaald en verf uitgezocht voor de kozijnen. Dat was toch wel even een dingetje want wat is nu mooi. Desiree wilde eigenlijk zwart maar dat is zo zwart zwart dus wat

Sep als eerste in de logeerkamer.

Sep als eerste in de logeerkamer.

dan maar we hebben nu een mooie keur laten mengen heel donker antraciet grijs tegen zwart aan. In de zon dus een klein tintje donker grijs maar uit de zon tegen zwart aan. Ik zelf vind hem wel heel mooi want dat hebben we natuurlijk even uitgeprobeerd op een stuk afval kozijn. Alle vier de kozijnen wel in de menie gezet.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.