Dongen

Moederdag.

FFWW9361Zondagmorgen zijn we begonnen met een heerlijk Moederdag ontbijt. Dus wat uitgebreider dan normaal. Dat was natuurlijk weer gezellig en wat bij gekletst van de afgelopen dagen en natuurlijk de cadeautjes. We hadden voor oma twee grote hangplanten voor buiten en twee van die grote zakken met BKYC2952planten voor aan de muur. Ik kreeg een hele mooie kaart met daarin een papier met verschillende workshops waar ik uit kon kiezen en het is geworden de Dikke Dame beschilderen. Een gezellige dag met Danielle en Desiree op pad van 10.00 uur tot en met 16.00 uur en dikke_dames_beschilderen-2604-640-480-75-cje schildert dan de Dikke Dames die je mee naar huis neemt en er zit ook nog van alles bij tot een lunch toe tussen de middag dus nu even nog een datum prikken. Ik heb er nu al zin in. Daarna zijn Rob en Ruud gaan fietsen en wij hebben een route gelopen bij Huis ter OUNJ4372Heide want er was niets in de buurt. Daarna lekker nog koffie met gebak op en later rond de klok van 18.00 uur zijn we bij Grillig gaan eten met zijn allen Ruud, Oma, Danielle, Rob, Desiree en ik en dat was weer gezellig en lekker.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.