Dongen

Yes we kunnen weer gewoon naar boven.

NOHY3153Maandag rond de klok van 15.00 uur kwamen ze de trap zetten. Ik wist verder ook niet hoe dit in zijnAAUZ8347 werking ging maar dat is toch nog wel een heel gedoe. Rechts in dit geval kwam de plank tegen de muur waar de treden invallen en er is een paal met een draai erin met een vaste tree voor de andere kant. Dat vast gezet dan gaat er tree voor tree in en die man loopt gewoon mee omhoog. Dan wordt hij natuurlijk aan alle kanten vast gezet en nadat alle treden erin zaten is hij dicht gemaakt. Rond de klok van 20.00 uur kon er weer gewoon naar boven worden gelopen. Daarna even de trap afgedaan en nu meet Rob de treden op om plaatjes te zagen om de trap te beschermen want hij zou nu nog wel veel te verduren krijgen anders. Maar wat is het anders nu als je binnen komt.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.