Dongen

In 2020 gaan we gewoon verder.

HUDL0633Donderdag zaten we weer in de Kanaalstraat met het klussen. En deze keer was het project keuken. Er werden weer geraamtes gezet, geïsoleerd en draden doorgetrokken door de wanden heen die er al lagen maar die nu door de wanden konden. Tussendoor gingen Ruud en Desiree op pad voor Rob om een grote balk te halen van 7 meter in Terheijden maar bij aankomst bleek hij 6m te zijn dus onverrichte zaken terug. Dus weer verder met de

TGTT7878
keuken. Rob is toen wat rond gaan bellen voor zijn balk en in Esbeek konden ze er een UGSA7951zagen voor hem en die zou na 16.00 uur klaar liggen. Dus Ruud en Desiree weer op pad en dit werd toch wel een transport op zich.
Maar het is allemaal goed gekomen wel binnen door gereden, gelost in de Oude Baan en toen weer terug na het eten naar de VAHY9438Kanaalstraat voor de laatste platen erin te zetten. Het begint nu echt een keuken te worden en tevens is er nu ook de hal van binnen komen als je achterom komt en het hok/kast is gemaakt voor de wasmachine en droger.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.