Oosterhout

Competitie deel 3.

Competitie deel 3 (46)Vanmiddag was het tijd voor deel 3 van de competitie. Deze werd wel in Oosterhout gezwommen maar georganiseerd door de Devel. Het was een zware deze keer voor Desiree want ze merkt natuurlijk wel dat er niet genoeg getraind wordt door de verbouwing. Als eerste was de 100m vrije slag aan de beurt en ze had op zich een seconde sneller willen zijn als waar de klok op stil kwam te staan maar ze was mooi nog een punten zwemmer. Op ieder programma telle twee zwemmers voor de punten namelijk. Daarna was de 200m rugslag aan de beurt maar ook die verliep niet naar verwachting maar weer wel voor de punten. Als laatste wasCompetitie deel 3 (26) de 4x100m wisselslag aan de beurt en Desiree opende met de rug daarna was nog Isabelle, Amy en Gwen aan de beurt en met de nodige aanmoediging volbrachten ze hem netjes. Nu is het nog wachten op het tellen hoe we ervoor komen te staan maar ik verwacht niet dat we in de A klasse kunnen blijven en weer terug gaan naar de B.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.