Rotterdam

De laatste dag NK masters.

NK masters dag 4 (28)Vandaag zondag was weer de laatste dag van de NK masters. Op zich maar goed want de vermoeidheid begon nu toch wel door te zetten. We begonnen vandaag met een estafette de 4x100m vrije slag. Amy begon gevolgd door Casper, Desiree en als laatste Sander. Dit leverde ons een 7de plaats op en een Brabants record bij de masters. Na de pauze kwam de laatste afstand de 200m rugslag. Desiree stond 5de geplaatst en ze werd ook weer 5de en het viel ook nog niet tegen want hij zwom best lekker want ze zag er wel tegen op.ccb7f22c-7dd2-4e61-a05a-3f12269a602c
Daarna bij Lex en Corry wat gaan drinken om daarna met zijn allen Lex, Corry, Nicole, Jacco en Ellen lekker te gaan eten bij de chinees als afsluiting.
Het is een mooi weekend geworden met veel gezelligheid weer veel mensen gezien en gesproken. 3 bronzen plakken, twee Brabantse master records meer als waar Desiree op had gerekend want trainen schoot er nog al eens bij in met al dat verbouwen. Het was wel een heel zwaar weekend wat aan tijden ook niet helemaal liep zoals Desiree had gehoopt maar ze is over het resultaat achteraf dik tevreden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.