Dongen

Op twee plaatsten tegelijk.

Zaterdag waren we weer op twee plaatsten tegelijk aan het werk. In de kanaalstraat gaat het gestaag verder we zitten op spullen te wachten dus we kunnen niet echt verder. Ook in de badkamer kunnen we niet verder want daar moeten eerst de tegels erin. Dus er werd weer getegeld nu is het washok klaar en het toilet. eerst hebben ze een plakfolie op de tegels gedaan in de badkamer en in de hal zodat waar straks de voegen in moeten niet vuil wordt. Ook is de smeervloer in de inloop douch gelegd schuin aflopend naar de drain.  Eerst is het washok nog ontruimd en de vloer goed schoongemaakt voordat er getegeld kon worden. Boven hebben we een 25 architraven in de lak gezet die daar straks rond de kozijnen  komen en rond de dakkapel. De vloer boven schoon gemaakt en de trap zodat je weer niet alles mee naar boven neemt.
In de Oude Baan was het ook al vroeg dag want daar kwam groot materiaal aan te pas want daar moest een groot deel zand uit en wit zand er weer in. Ad was al op tijd en voor de lunch was de grond er al uit en was er al weer wit zand gehaald. Met de lunch paste we nog maar net in de keuken want we lunchen altijd allemaal samen en dat waren er vandaag maar liefst 10 dus dat was volle bak. Daarna al het witte zand er weer ingereden en glad gezet en op hoogte en toen konden ze geen zand meer zien.
Ruud heeft ook nog een tak uit de hoge kastanje boom gehaald bij Danielle want daar was het niet helemaal goed gegaan. Vrijdag bij thuiskomst lag er een hele grote tak in de vijver en die was dus uit de kastanjeboom gekomen maar er hing nog een stuk los. Dus Ruud toch maar een zaterdag in de boom geklommen maar dat is toch wel een hele hoogte maar het is gelukt en de losse takken zijn eruit.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.