Dongen

Een drukke zaterdag.

Zaterdag 17 oktober zijn we eerst de weekboodschappen gaan doen want dat was er allemaal niet meer van gekomen. Daarna nog langs wat andere winkels, alles opgeruimd en gaan lunchen bij Danielle en Rob met zijn allen. Daar kwamen de bomen snoeiers tussen de middag dus daarna was er genoeg te doen. Afval van twee bomen afgevoerd en alvast in het voorste gedeelte van de tuin alle noten uit de tuin gehaald met de bladhark er helemaal doorheen en de stoepen geveegd dus tot en met de keuken is klaar. Sierfruit gehaald en bloemen dus binnen en buiten is het weer netjes. Desiree is begonnen met het schrijven van de verhuiskaarten want een housewarming zit er even nog niet in maar dat komt nog wel. Nadat iedereen weer was opgefrist zijn we lekker bij Desiree gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.