Dongen

Een drukke zondag

Zondag 15 mei was een drukke dag. Rond de klok van 9.00 uur zaten we aan het ontbijt en daarna zijn Ruud, Desiree, Rob, Melvin en Sander gaan MTBen. Ze hadden er voor gekozen 013 te fietsen want Dorst etc was wel zo slecht met los zand. Ondertussen zijn Danielle, Rex en ik een wandeltocht gaan lopen in de Rijen bij Najjar en deze was wel leuk. Voor het eerst in jaren was het een andere route dus dat is dan ook wel weer leuk. Alleen was het jammer dat het veel door los zand was. Daarna met zijn allen tosti’s gegeten en wat gedronken en gedoucht. Ruud en ik zijn daarna nog wat planten gaan kopen voor in de tuin en een paar boodschappen voor de bbq. Even langs Ome Jos en tante Tiny geweest want die gaan naar Noorwegen en daarna de planten gezet en heerlijk aan de bbq.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.