Beek

Een klein stukje door Duitsland.

Zaterdag 21 mei zijn Ruud en ik na het ontbijt aangereden naar Beek Ubbergen. Het was wat verder als anders maar dichtbij was niets te lopen en deze leek ons wel leuk. Het was een tocht en het geld wat opgehaald werd was voor de Kalorama. De tocht is naar deze zorginstelling vernoemd en deze biedt speciale zorg aan blinden en doven mensen. Het was een mooie tocht door veel natuurgebied en we gingen zelfs een stukje door Duitsland. In het begin hadden we zoiets als het maar droog blijft maar dat bleef het gelukkig en halverwege kon zelfs de jas uit zo warm werd het.


Onderweg werden we gebeld door Lion want die was er de vlaggenmasten aan het uithalen en als hij die weg deed wilde wij er wel een en dat was hij nu aan het doen. We hadden afgesproken dat hij die achter kon leggen en toen we thuis kwamen lag hij inderdaad achter met het stuk beton waar de voet op vast wordt gezet. Dus na even wat gegeten en gedronken te hebben zijn we dat eerst weer gaan doen en dat ging sneller dan verwacht dus voor het avondeten stond hij al.
Bij Danielle en Rob zijn we gaan eten en die hadden nog een vlag liggen want nu moeten we wel grote vlaggen hebben natuurlijk dus die hebben we thuiskomst er eerst nog even ingehangen. Alleen de mastknop boven op is niet helemaal goed dus die moeten we even een nieuwe kopen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.