Dongen

Verjaardagscadeau
van Rob

Zondag 25 september heeft Rob zijn verjaardagscadeau van Desiree ingewisseld. Rob is natuurlijk in 21 juni jarig maar het cadeau wat Desiree gegeven had was vandaag. Om 9.45 uur zijn we met zijn allen naar Valkenburg gereden. Daar bij de jongens van een heerlijke lunch genoten. Daarna zijn Ruud, Desiree en Rob naar het grotbiken gegaan.

Na het aanmelden kregen ze uitleg over hoe en wat. Daarna een haarkapje en een helm op en toen kon de rit beginnen. Ze hebben ongeveer een 10 km gefietst maar de gps deed het niet want daar zaten ze te ver voor onder de grond. Op zich is het een doolhof van een 70 km maar de gids weet precies hoe en wat en daar zijn ook afspraken over zodat ze steeds weten of de groep nog compleet is.

Sommige gangen waren zo laag dat ze bijna moesten liggen op de fiets. Na anderhalf uur fietsen waren ze weer terug bij het beginpunt en konden ze weer met de grote wenteltrap omhoog. Koud hadden ze het niet gehad al is het daar beneden maar 12 graden. Danielle en ik waren vanuit de jongens midden in Valkenburg door het stadje gelopen en toen naar de bike grotten gelopen. Rex had er allemaal niet zon zin in dus hebben we daar gewoon gewacht tot de rest klaar was.

Inmiddels was het 16.00 uur dus zijn we daarna naar huis gereden daar ons omgekleed en Rex uitgelaten en toen steppegras gaan eten in Drimmelen bij de zuiderklip want Rob mocht kiezen en daar had hij al zolang zin in. Het was weer lekker en rond de klok van 20.30 uur iedereen weer afgezet en zat het cadeau erop.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.