Dongen

Een hele drukke zaterdag

Zaterdag 1 oktober werd een drukke dag. Op ons gemak eerst het ontbijt en het krantje en daarna wat opgeruimd. Daarna voor Desiree de taart gehaald voor Vees want die wordt 30 jaar vandaag en die heeft een supriseparty. Deze goed ingepakt zodat hij niet zichtbaar is als ze hem ophalen. Rond de klok van 12.30 uur hebben ze de taart opgehaald en is Ruud achter hun aangereden naar Breda naar de BMW want daar had Desiree een afspraak om naar een auto te gaan kijken voor het werk. Ze moeten bij TATA vol elektrisch dus dat is nog wel een dingentje als je zover moet rijden telkens. Rijden kon nog niet want die auto is er nog niet de Xi1 maar ze weet in ieder geval wel wat hij gaat kosten. Daarna zijn ze door gereden naar Etten-Leur voor de surprise party en Ruud weer naar huis.

Ik was ondertussen naar Danielle en Rob gegaan en toen hebben wij Rex uitgelaten en tevens een rondje gelopen langs alle mensen die Danielle een doos koeken aan kon bieden vanuit Stichting met je hart van de koekfabriek.

Daarna zijn we sierfruit gaan halen in de polder voor bij Danielle en bij mij. Ook de vazen heel mooi gevuld bij Danielle binnen die voor het raam staan. Ruud ondertussen de compressor gemaakt bij Rob en spullen van de buitenkeuken naar binnen gedaan. Daarna gegeten en zat de zaterdag er alweer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.