Dongen

En voor sommige was de zondag ook druk

Zondag 2 oktober eerst wat uitgeslapen en daarna een ontbijtje op. Om 10.30 uur stonden ze weer klaar om te gaan MTBen. Deze keer Ruud, Desiree en Melvin. Ruud moest natuurlijk wel goed opletten met zijn pink maar gelukkig is alles goed gegaan. Ruud en Desiree vonden het beide wel zwaar gaan vandaag.

Rob was er niet bij want die was met Danielle en Rex naar Noordwijk aan Zee want daar was een tocht met allemaal honden net als Rex voor een wandeling en tevens 10 jaar bestaan. Ze hadden een mooie dag uitgekozen lekker weer en natuurlijk terrasjes weer.


Na het MTBen heeft Ruud tussen de formule 1 door de wasmachine open gemaakt want hij doet het niet meer althans niet goed maar wat we al dachten via internet het verwarmingselement is kapot dus maar even een besteld.

Desiree en Vees hebben alle plantjes uit de berg gehaald die er eigenlijk zo mooi bij stond eruit gehaald want hij staat in de weg voor de bouw. Nu alles kort geknipt en even bij het oude terras gepland zodat het niet in de weg staat en dan kan het straks weer op de goede plaats gepland worden. En toen zat het weekend er weer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.