Dongen

Vrijdag klusdag 1

Vrijdag 14 oktober was de bouw al vroeg open bij Desiree. Alle bouwvakkers hebben een sleutel dus al was Desiree nog in Duitsland het werk kon gewoon doorgang vinden.

De bedoeling was op het dak dicht te leggen maar de planken waren zo slecht dat ze deze eerst zijn gaan ruilen want je blijft deze aan de binnen kant zien dus dat is zonde maar ook van de tijd. Maar het is niet anders dus alles in de aanhanger en weer op weg. Daarna begonnen met het dicht leggen van het dak en dat in de regen is niet echt lekker maar het weer heb je niet in de hand.

Tussen de middag lekker geluncht en daarna weer verder. Ondertussen was Desiree terug gekomen vanuit Duitsland dus die heeft zich meteen verkleed en is meteen weer de bouw in gegaan. Nadat alle planken erin zaten zijn er bovenop balken gemaakt zodat er een soort bak ontstaat.

Ruud is een grote kar gaan halen bij Hans en toen zijn ze begonnen met het uitgraven waar straks het beton moet komen wat is dat een werk 2 kuub zwarte grond eruit dat zijn heel wat kruiwagens. Ook Paul is komen helpen en nadat de aanhangwagen vol was deze weg gebracht inmiddels was het donker geworden dus alles opgeruimd en lekker gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.