Dongen

Op bezoek in Duitsland en nog veel meer

Woensdag 2 november is Desiree weer voor drie dagen vertrokken naar Duitsland voor het werk met Johan. Duisburg en Oberhausen is het deze keer en ze doen meteen 6 klanten aan.
Donderdag 3 november was het natuurlijk Hubkesdag dus die hebben we allemaal alweer op dus we zijn weer een jaar gevrijwaard dat we niet gek worden. Hout wat over was is terug gebracht en er is een pakket gemaakt met het zink wat over was om terug te sturen want dat is zonde van het geld anders. Verder spullen gehaald voor de elektra zodat we zaterdag weer verder kunnen.
Vrijdag 4 november nadat ik van Anja terug was ben ik meteen naar Danielle gegaan. Eerst natuurlijk Rex uitgelaten en daarna begonnen aan de stoofpotten want morgen krijgt Danielle eters en dan vond ze het wel lekker om stoofpot te eten

een met bier en een met wijn. Daarna zijn we naar de AVRI gereden want Danielle had de kerst nog niet gezien. Dus op ons gemak door de winkel en natuurlijk iets lekkers gedronken en gegeten want dat hoort er wel bij.

Daarna door naar huis want daar zou Desiree mij weer ophalen om de foto’s op te halen bij Gerard ze waren weer mooi en ook die van Rex.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.