Dongen

Hoor wie klopt daar ………

Maandag 4 december zou de goede sint wel komen. Iedereen was natuurlijk gewoon aan het werk en met het lunch rondje was Rex de eerste die iets kreeg van Sinterklaas. Rex had zijn bak bij Leo van Riel gezet Discus en vandaag mocht hij die dus ophalen. Een lekkere gevulde bak dus die was al goed verwend. Gelukkig mocht iedereen op tijd stoppen en rond de klok van 18.00 uur zaten we heerlijk met zijn allen te bakken. Daarna opgeruimd en toen kon pakjesavond beginnen.

Voor Desiree zaten er extra enveloppen bij van bouwpiet Rob. Van de eerste 4 enveloppen werd ze niet echt vrolijk hout terug gebracht dus geld terug maar daarna rekeningen en een bouwtekening waar moest dat naar toe. Envelop 5 werd alles duidelijk een eigen gebouwde keuken waar ze zo op hoopte dat Rob die zou maken maar Rob had gezegd dat doe ik niet meer.

Dus voor Desiree kon de avond al niet meer stuk. Voor iedereen waren en leuke, mooie, gezellige en lekkere cadeautjes dus het werd een mooie avond.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.