Wilhelminadorp.

Twee eerste plaatsen

Wilhelminadorp 2019 (69)Vandaag was Wilhelminadorp aan de beurt of te wel voor ons Goes. Desiree zat al vroeg in het programma dus op tijd weg vandaag. De tent moest wel mee vandaag want het weer zou niet geweldig zijn maar gelukkig viel het nog mee drie kleine buitjes. HetWilhelminadorp 2019 (109) water was 17 graden dus het was flink afgekoeld maar het viel niet tegen zei Desiree achteraf. De race ging verder goed en Desiree werd in de categorie 25+ 1ste. Daarna was het al snel tijd voor het teamevent want de organisatie had er vaart Wilhelminadorp 2019 (120)achter gezet in verband met het weer dat als het slechter zou worden ze zoveel mogelijk gezwommen zouden hebben. In het team zaten Rick, Max, Amy en Desiree en alle teams starten 4 min achter elkaar. Als de derde zwemmer aan zou tikken zou de tijd stoppen. Deze tijd telt tevens als start tijd voor morgen voor de estafette. Vandaag pakte ze een mooie 1ste plaats dus die was alvast binnen. Daarna naar de rest gekeken en toen met zijn allen naar het hotel. Daar gedoucht en een rondje gelopen om daarna met zijn allen te gaan eten. Het werd een hele gezellige avond met Lex, Corry, Jan, Carla, Rick, Max, Jet, Corina, Dion en wij met zijn drie├źn. Daarna naar de kamer want morgen om 8.30 uur staat het ontbijt weer klaar.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.