Dongen

Nog een kanaaloversteek, maar nu met Team Mix Six

Samen met vijf andere ambitieuze Nederlandse open water zwemmers ga ik volgend jaar nog een keer de ultieme uitdaging aan: het zwemmen van een wereldrecord voor gemixte teams tijdens een dubbele kanaaloversteek! Dit betekent zwemmen van Engeland naar Frankrijk… en daarna weer terug. Deze oversteek staat in de planning van 19-26 september 2021.

In 2012 zwom ik al eens een dubbele kanaaloversteek met Dutch Ladies First! In 2021 ga ik het dus nog een keer proberen, maar dan met Team Mix Six!

Wij zijn alle 6  zeer ervaren zwemmers, die stuk voor stuk een bewezen staat van dienst hebben met prestaties op het hoogste niveau bij wedstrijden, NK’s en Master EK’s.

In de week van 19-26 september 2021 wordt het beste moment gekozen, qua weer en wind, waarop we onze wereldrecordpoging gaan ondernemen. We worden begeleid door schip en een begeleidingsteam welke een hele week tot onze beschikking staan. Aan deze uitdaging zijn veel kosten gemoeid en vanwege de (corona)crisis is het extra lastig sponsoren te vinden. Daarom zoeken we ondersteuning, zowel van bedrijven als van onze familie- vrienden- en kennissenkring.

Wil je ons steunen? Doe dan via onderstaande link je donatie! We zijn je hiervoor heel erg dankbaar.

https://www.doneeractie.nl/de-kanaaloversteek-van-team-mix-six/-45793?fbclid=IwAR2EgkKWxdp7S24ka0Ysp_stgHyfYOIrr8PUv1rch3-lc1jZHq59C4ygx9A

Je kunt ons ook volgen via: www.facebook.com/teammixsix  

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.