Sleeuwijk

Goud in het masterklassement.

Sleeuwijk 2016 (46)Zaterdag was Sleeuwijk aan de beurt dus lekker dichtbij. Het werd een mooie warme dag dus buiten de tentjes was ook een parasol geen overbodige luxe. Als eerste was de 1km vrije slag senioren aan de beurt en deze ging zwaar zei Desiree achteraf maar ze tikte mooi als 6de aan en als 2de van Brabant. Daarna was het eenSleeuwijk 2016 (157) tijdje wachten voor de 1km masters en deze verliep al lekkerder. Ze vormden met 4 dames de kopgroep van het begin tot het eind. Desiree pakte in haar klasse de 1ste plaats en ook van Brabant. Daarna was het wachten op de prijsuitreikingen van zowel de wedstrijd als van de klassementen. Desiree mocht haar gouden plak ophalen bij de masters en in het Brabant klassement werd ze 2016hierop 2de. Dit is voor mij nog steeds niet te volgen alles winnen en dan toch tweede worden. Ik heb dit jaar nog wel eens zitten kijken maar het komt erop neer dat Desiree bijna ander halve minuut sneller moet zijn als die nu 1ste is geworden en dat op een km dat is bijna niet te doen. Sleeuwijk 2016 (226)Dan zou Desiree 12 min. mogen zwemmen op de km. In het senioren klassement van Brabant pakte Desiree een 4de plaats. Als vereniging hadden ze met zijn allen een 9de plaats gezwommen in het Nederlands klassement en werden ze 3de van Brabant. Daarna nog lekker gaan eten als afsluiting.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Verslagen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.