Dongen

Dag 4 ….medailles.

IMG_8495Vrijdagavond was weer de laatste avond. Gelukkig was het niet meer zo warm en was het goed te lopen. De route is dan altijd een klein stukje korter in verband met het inhalen. Op vrijdag is ook altijd de traktatie een lekker ijsje en ook dit jaar werden we hier weer mee verwend. Op het RIMI terrein kwamen we aan om de medailles op  teIMG_1289 halen en nadat we die bij iedereen hadden omgedaan en iets lekkers hadden uitgedeeld zijn wij weer van het terrein af gegaan. Eigenlijk moet je daar wachten voor de ere ronde door Dongen maar dat doen we nu niet meer wel toen de kids klein waren maar nu niet meer. Onderweg naar Danielle en Rob kwamen we eerst joze tegen de moeder van Rob met bloemen en daarna Berna en oma met allemaal lekkers, dus we zijn goed verwend. Bij Danielle en Rob lekker wat gedronken en taart gegeten en Desiree het gras gemaaid nadat Ad de maaier goed heeft gezet want het gras werd niet goed gemaaid. Nu ligt het er weer mooi erbij.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.