Dongen

Dat was schrikken.

IMG_1984 (2)Dinsdag ging Desiree toch maar weer het kanaal in al was het wel erg koud om nog een paar kilometer te zwemmen want komend weekend moet ze aan de bak in Italië. Bij de vissersplaats waar ze er altijd in gaat lag nu een bootje dus een stukje verder er in gesprongen en gelukkig lag er wat blad aan de kant dus ze sprong goed ver vanaf de kant erin. Nadat ze haar kilometers erop had zitten wilde ze erop dat zelfde plek er weer uit komen en toen was er even paniek want ze voelde iets en daar is Desiree altijd bang voor in het open water dus snel eruit getild en wat bleek er lag een afzet hek in het water gelukkig was het dat en niets anders geks maar met het er in gaan had het dus wel goed fout kunnen gaan. Rob is later het samen met Ruud eruit gaan halen voor het geval dat ze vandaag of morgen nog wil zwemmen maar in ieder geval voor volgend jaar want dan ben je het alweer vergeten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Dongen

  1. Joris Haest says:

    Beter een hek dan een lijk