Dongen

Sporten voor en in Italië.

1 (129)Maandagavond waren Ruud en Desiree gaan fietsen het was al wel goed donker toen ze terug kwamen maar dat mocht de pret niet drukken. Konden ze meteen oefenen voor de lichtjestocht want die komt ook alweer bijna. Ze hadden toch nog lekker 30 km gefietst. Dinsdag was er weer een zwemtraining maar daar had ik al over geschreven maar dit was toch nog een 3,5 km al was het wel erg koud.1 (138) Woensdag hebben we een rondje gelopen van 6 km en donderdagavond zijn we vertrokken naar Italië. Daar hebben we vrijdag 11 km gelopen en Desiree heeft daar ook nog een zwemtraining gedaan van 2 km. Zaterdag hebben we een hike gelopen van 11 km en 3 km gelopen naar de trainings locatie en terug. Desiree heeft ook nog 3 km gezwommen. Er was dus toch nog veel gedaan al had ik dat niet verwacht met Italië er tussen. 30 km gefietst, 8,5 km gezwommen en 31 km gelopen.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.