Dongen

Wat is het toch een team.

MXRR8432

Vanmorgen om 8.30 uur kwam alles binnen gedruppeld en het was weer een hele ploeg. Max, Rick, Koen, Jeffrey, Ruud, Desiree, Rob, Danielle en ik wat later en ook Ad kwam nog WHFK4996even langs. Als eerste was het de container vullen met puin en dat lag er echt heel veel dus dat was wel een gesjouw en zwaar. Rick en Ruud hadden eerst wat andere klusjes aanhanger legen, stempels halen, cement bijhalen, kruiwagen halen bij Ad en deXKZR4685 compressor thuis. Daarna met zijn allen de container verder gevuld en Jeffrey begonnen aan zijn muur die in de kamer er tussen gezet moest worden. Tussendoor werd er lekker geluncht en daarna werden de gaten gemaakt voor de stempels, folie geniet over de isolatie heen, de trap is weggehaald en alles weer opgeruimd. Om 19.00 uur kon de deur weer gesloten worden en was het tijd om met zijn allen te gaan eten en dit keer was het pannenkoeken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.