Dongen

Sterke mannen in de Kanaalstraat.

FORC1214Zaterdagmorgen was het weer om 8.30 uur verzamelen in de Kanaalstraat voor allerlei werkzaamheden. Als eerste werd er een kar geleegd met 4 man want die zat wel zo vol en ondertussen konden de anderen alles gereed maken voor de balk. Een tillift meegebracht op de terug weg van de kar lossen en toen kon hetEPJZ3780 beginnen. Een balk van 170 kg naar binnen en op zijn plaats maar ik moet zeggen het viel niet tegen het ging sneller dan ik dacht, gemakkelijker dan ik dacht en volgens mij minder zwaar dan ik dacht. Daarna was het tijd WGSJ8547voor een kop koffie me een appelflap om daarna alles er omheen af te maken zodat de lift weer terug kon. Daarna gezellig met zijn allen aan de lunch en konden de eerste twee weer naar huis. Verder alles afgemetseld en aangesmeerd en gevoegd. Rob POSV8972gekeken en gemeten hoe de aanbouw dan nu komt. Dak een stuk weer dicht gelegd wat open moest en weer folie aangebracht op de isolatie. Bij de buren zijn de stellingen geplaatst voor de muur die ze maandag gaan metselen. Daarna alles weer opgeruimd zodat we rond de klok van 18.30 uur aan tafel konden om te eten met zijn allen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.