Drunen

De Drunense Duinenloop.

DSC08551Zondag was de Drunense Duinenloop en daar zouden ze allemaal weer aan mee doen maar Desiree voelde zich niet lekker dat was gisteren eigenlijk al begonnen keelpijn, hoofdpijn en heel moe dus die besloot toch maar niet mee te lopen maar Ruud en7 Danielle gingen ervoor dus rond de klok van 10.00 uur zijn we richting Drunen gereden. Ruud en Danielle om te lopen en Desiree, Rob en ik om aan te moedigen. Nada we de startnummers hadden gehaald zijn we rond 11.20 uur richting de start gelopen. Om 11.45 uur was dan het startschot en weg waren ze. Het was heel zwaar zei Danielle achteraf en ze was blij dat Ruud bij haar was DSC08562gebleven dus ze was blijven hardlopen zei ze achteraf omdat Ruud erbij was anders had ze een stuk gewandeld. Maar de bikkels hebben het weer gehaald. Ruud werd 40stigste met een tijd van 29.29 engat vullen 1 Danielle werd 45stigste met een tijd van 27.30. Nadat de medaille binnen was lekker wat gedronken aan de overkant en toen zijn we naar huis gegaan. Bij Danielle en Rob wat gegeten om daarna het gat bij de poort dicht te gooien.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.