Amersfoort

NK masters we komen eraan.

IMG_6402Alles is geregeld voor de NK masters. Er is ingeschreven en we hebben geboekt. Het boeken viel deze keer niet mee we waren natuurlijk aan de late kant maar of er was geen drie persoonskamer of hij was veel te doorkijkduur. Maar na een tijdje zoeken aanhouder wint hebben we wel iets moois gevonden hoop ik want een plaatje is altijd geduldig natuurlijk. Het is deze keer een B&B geworden want eigenlijk slapen en ontbijten we er alleen maar, maar het is nog luxer geworden dan een hotelkamer. Wij zitten in het melkhuisje zo heet het vertrek waar wij zitten. Er zijn twee appartementen gebouwd in een oude stal en het ziet er geweldig uit dus ben heel benieuwd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.