Dongen

Het is bijna dicht……

MROQ5672Zaterdag zijn ze eerst maar een kango gaan huren want precies waar de palen moeten staan voor de afrastering zit natuurlijk weer een fundering in de grond. Na hard zwoegen was hij er nog uit voor de lunch de kar gevuld met puin en tuinafval en deze weggebracht. Na het eten konden we beginnen met de palen zetten in de beton en de rekken gaan plaatsen maar het hoogte verschil is zo groot met de achterburen dat er ook maar even zwarte grond is gehaald.DHDL6088 Ondertussen dat Ruud en later met hulp van Rob de palen en de netten aan het zetten waren konden Max en Desiree een grote tegel er tegen aan maken en zand erbij gooien zowel aan Desiree haar kant als aan de andere kant. Nadat ik de zwarte grond had gehaald heb ik daarna 50 hedra planten gehaald want dan konden we meteen verder het weekend. Rond de klok van 19.30 uur vonden we het weer wel genoeg want morgen is er weer een dag.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.