Dongen

Een overzicht van een weekje klussen.

EMIR5455Maandag begonnen we met een rustdag en eigenlijk is het dan ook hardlopen maar het weer was niet echt lekker dus ook dat werd een keer overgeslagen. Wel is de aanvraag gedaan om de gas en de elektra om te leggen naar de nieuwe meterkast en dat wasDWZI9842 toch wel even een dingetje wat was daar veel voor nodig van tekeningen en foto’s maar hopelijk is het gelukt.┬á Dinsdag was het voor Desiree een echte sportavond eerst een uur getraind en daarna hardlopend met Ruud naar huis vanuit de Warande. Rob heeft wel geklust die is met de frames verder gegaan boven en al WEBK0570een gedeelte gepurt en ze zijn de trap in komen meten. Woensdag ging Desiree nog een keer een uurtje trainen en Rob was weer te vinden in de Kanaalstraat. De laatste frames gemaakt en de latten erop gezet waar de folie er op zit. Donderdag zijn Ruud en Desiree gegaan om te isoleren, folie te schieten en een nep balk geplaatst. Dit komt mooier uit voor het zicht.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.