Dongen

Het dak is weg.

511375f5-bb1a-46c6-8757-75e1adef5226In de Kanaalstraat is vandaag wel heel hard gewerkt met dit warme weer. Eerst nog wat kleine dingen gedaan, de aanhanger leeg gegooid want die was vandaag wel nodig en Rob spullen gehaald in Tilburg en toen kon de grote klus beginnen. Het hele dak op de keuken en bijkeuken is eraf gegaan vandaag. Begonnen met het 1dakbeschot en alles wat verder vast en los zat en wat was het daar stoffig en wat zagen ze eruit want door de warmte waren df1f5922-c2de-48b3-b11b-bb945586a54eze natuurlijk ook goed gaan zweten. Nadat het hout eraf was was het tijd om te eten en dat werd deze keer een BBQ achter in de tuin in de schaduw. Daarna het achter muurtje afgebroken en weer een aanhanger geleegd en toen de balklaag met vloer waar Rob eerst nog even door heen zakte. Dat afval ligt nu gesorteerd achter en bij de garage want de aanhanger moet eerst mee om de elektra te gaan halen. Alles daarna opgeruimd en geveegd dus we hebben nu open huis. Daarna gedoucht en gezellig met zijn allen gegeten en voetballen gekeken.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.