Dongen

De meterkast is weer gevuld.

BJCI4574Om 8.00 uur was het woensdag al druk in de Kanaalstraat want er waren maar liefst drie bussen een aanhangwagen en een kraantje en vier personen nodig om twee meters om te zetten. Ik dacht zelf dat is zo gepiept maar dat was toch niet het geval. Als eerste werd de elektro meter geplaatst binnen en toen ging hijIRRT7837 naar buiten om daar alles te vervangen. Inmiddels was de gas al bezig buiten dus die kon toen naar binnen om daar de nieuwe meter in de meterkast te plaatsen. Op maar liefst drie plaatsen lag buiten alles open. Bij de voordeur tot een stuk op de straat, op de oprit want DQAB9503daar ging de gas eerst naar binnen en einde oprit op straat want daar zat hij aangesloten. Het was allemaal zeer oud en een paar dingen ook echt aan vervanging toe. Om 13.30 uur was de klus geklaard en was alles weer dicht en de meterkast gevuld. sávonds heeft Rob weer een lijst gemaakt wat hij allemaal weer moet gaan bestellen voor de aanbouw achter.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.