Dongen

De helft….. is beton klaar.

 LDXJ4611Ook zaterdag is er ook weer hard gewerkt in de Kanaalstraat. Er zijn twee grote aanhangwagens puin weg naar de gemeentewerf dus dat was al af zien zo zwaar. Ruud wilde het liefst een grote buis onder het huis door voor de elektro maar dat ging maar niet maar dit is nu toch gelukt. Er loopt nu een buis van de meterkast DUIV7449naar de keuken. De bij keukenkant is helemaal klaar, die is op hoogte de tempex ligt erin stenen en de netten. In de keuken is hij op hoogte GUSD4634en de tempex ligt erin dus nu nog de netten. De bekisting is gemaakt want er moet een stuk fundering opnieuw worden gestort bij de kamer kant want die moest open voor die grote buis. Dus maandag werk genoeg want woensdag komen ze storten. Bij Pontmeyer balken en platen gehaald voor de verdiepingsvloer dus straks kunnen we knallen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.