Dongen

Het glas is binnen en het laatste stukje gestort.

IBNU2865Maandagmorgen kwam er een telefoontje van Rob, Corina waar ben je net thuis was het antwoord. Heb je toevallig tijd om even naar de Kanaalstraat te gaan want dan komen ze het glas brengen. Dus even snel naar de Kanaalstraat tussen door voor de glasleverancier.
Daar alles goed weggezet want dat blijft altijd eng vind ik glas en een raam had het al niet overleefd maar “gelukkig”was het hun schuld dus er wordt een nieuwe besteld. SĆ”vonds alles afgekregen voor de storting van het beton. Het stuk fundering is bij gestort, alle netten liggen erin en goed vast gemaakt en alles nog een keer nat gemaakt. Ook alles opgeruimd en wat beter weer bij elkaar gelegd dat we de spullen weer snel kunnen vinden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.