Tilburg

En toen ging het echt niet meer…

Ik zal het in het kort vertellen, Zaterdag ziekenhuis alles gecontroleerd kunnen niks vinden om 16.00 uur naar huis. Zondag gebeld naar de HAP want het ging niet alles weer gecontroleerd met de ziekenwagen niets kunnen vinden dus mocht thuis blijven. Heel de nacht op de bank gehangen kon niet meer zitten en niet meer liggen. Dus s’morgens naar de huisarts die dacht gal dus weer naar het ziekenhuis. De arts dacht dat ook dus niet naar een echo wat dan, dan een scan en toen bleek het de lever te zijn. Inmiddels met pijnstillers alles onder controle dus woensdag laat mocht ik naar huis. Nu herstellen en dan in augustus weer een scan met hoe wat en hoe verder.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.