Sluis

Twee keer zilver.

Sluis 2019 (45)Zondag stond Sluis op de kalender dus dat was vroeg uit de veren. Ik zelf ben nog niet mee gegaan wat ik wel heel jammer vind maar ik vond de autorit en dan heel de dag daar toch te veel. Het was een mooie zonnige dag al kroop wel af en toe de zon weg en was er een vestje nodig maar de sfeer zat er goed in dus wat wil je nog meer. Na wat andere zwemmers te hebben gekeken was het dan tijd voor de 1km masters. Het ging al gemakkelijker dan vorige week en de tijd was ook al een stuk sneller en je pakte een mooie 2de plaats. Daarna weer gezellig met iedereen zittenSluis 2019 (81) kletsen en zwemmers gekeken en toen kwam nog de estafette. Natuurlijk met het dream team zoals altijd Rick, Max en Desiree. Je start met zijn drieën tegelijk en je moet ook weer met drieën aankomen en als de laatste binnen is dan stopt de tijd. Max en Rick voorop Desiree er tussen en daar gingen ze hoor. En ja hoor ze pakte zilver Parkstad zat ervoor en een andere ploeg van de Warande erachter. Knap gedaan toppers. Daarna natuurlijk een overheerlijk ijsje van de italiaan daar is het beste ijs van het hele open water, de prijsuitreiking en toen weer naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.