Dongen

We zijn alweer bij de verdieping.

IMG_7991Woensdag 3 juli wat gaan ze hard want ze zitten met de geraamtes al boven het keukenplafond of voorbij de verdiepingsvloer het is maar net hoe je het wil bekijken. Er werd vandaag vroeg getraind dus na het eten ging ook Max mee om te klussen en dat is altijd gemakkelijk want die is zo groot dat hij het meestal Rob zo aanIMG_7994 kan geven. Er wordt nu eerst een stuk recht opgebouwd van de slaapkamer en dan komt straks de knik van de Franse kap maar eerst moeten ze de hoogte in anders wordt het geheel te laag. Het is wel weer leuk om te zien dat er iets opgebouwd wordt gesloopt hebben we genoeg. Ook is weer heel de oprit leeg en opgeruimd dus dat ziet er weer mooi uit. De aanhangwagen zit weer helemaal vol dus dat wordt zaterdag het eerste werk aanhanger legen.

P.S iemand nog een idee hoe je een wespennest opruimt zonder zelf geprikt te worden.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.