Dongen

Wat een constructie.

181818a0-b7df-43c2-9ae5-8806e5c1633aDinsdagavond is er weer hard gewerkt in de Kanaalstraat. De bovenbouw staat er ook op tot de hoogte dat het recht blijft. Wat een werk en wat een constructie ziet er wel heel9f1b8c47-ddc9-4a90-a8ff-e7199a52f5c7 imposant uit. Ook ome Jos kwam nog even kijken dus die kwam goed van pas want dan hoefde ze niet heel de tijd naar beneden om te zagen want die taak nam ome Jos op zich net zoals het verwijderen van het wespennest. Ruud had zich helemaal ingepakt met zijn vest tot de capuchon op toe. Het gat hadden ze al zo goed als dicht gepurt en toen het gif erin en nu maar hopen dat ze dood zijn. Nu zullen ze wel gaan beginnen aan de spanten van het dak.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.