Dongen

De nokbalk is bepaald.

bdedc2fa-5625-47e9-bd76-80e219b565b8Donderdag was alles op de bovenverdieping te vinden. Rob heeft berekend en een gat gemaakt in de gevel waar de nokbalk uit gaat komen van de Franse kap en zo allemaal nog wat dingen. Dat gat maken was wel even een dingetje want de achtergevel is wel heel slecht dus als je iets boort of met een hamer klopt bestaat de kans dat heel de gevel komt maar gelukkig is alles goed gegaan. Alle oude balken die ze gehaald hebben zijn naar boven gebracht want hier worden de spanten van gemaakt en deze zijn Ruud en Desiree allemaal al aan het schuren want nu gaat dat gemakkelijker dan als het straks in elkaar staat en je moet op een trap.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.