Houffalize

Twee tochten gereden vandaag.

DMFX3665Na een goede nachtrust voor de een en een mindere voor de andere zijn ze eerst gezellig KIDW4145met zijn allen gaan ontbijten. Daarna omgekleed en toen zijn Ruud, Koen, Rob en Raymond naar beneden gefietst en Rick met Max en Desiree zijn met de twee auto’s naar beneden gereden voor het geval dat ze straks liever met de auto terug naar boven gaan. AOWA6860Daarna zijn ze gaan fietsen en hebben ze allemaal route 1 gefietst, Route 2 niet allemaal sommige voor de helft en andere helemaal. Rob en Desiree zijn beide nog wel een keer heel hard van de fiets gevallen maar gelukkig ging het even later weer. Dus dat was wel al een hele sportieve dag. Daarna allemaal lekker gedoucht en de playstation weer aangesloten en daarna gezellig met zijn allen aan de BBQ. Om de volle buikjes te laten zakken zijn ze daarna nog 5 km gaan lopen naar een stuwmeer wat wel heel mooi was. Rob heeft daarna op de bank geslapen maar ook dat was het niet helemaal zei hij achteraf.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.