Dongen

Trainen en werken.

TAZE7478 - kopieHZSH3507 - kopieDus nu de zeetocht niet doorging was iedereen toch vroeg thuis van het werk dus werd er hier vroeg getraind in het kanaal een wat langere training dan normaal. Daarna was het snel eten want om 18.00 uur kon er weer gewerkt worden in de
Kanaalstraat. Dat was een meevaller en zeker voor Rob want nu hoefde hij niet alleen het OMKK3615dak op. Eerst hebben Rob en Ruud het dak verder dicht gelegd met platen en ook de dakkapellen dus eigenlijk is het nu helemaal dicht. Desiree is ondertussen gaan isoleren het beneden stuk dus de keuken en daarna waren we allemaal boven nodig. Desiree en ik vooral met afmeten van panlatten en stoflatten en die op maat zagen en Ruud en Rob en een stukje Desiree hebben heel het grote dak klaar nu dus een zaterdag kunnen ze beginnen met de dakpannen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.