Dongen

Het dak ligt dicht.

BKDC3911Wat is er zaterdag toch weer hard gewerkt maar er was ook nu wel een hele grote ploeg. Maar dat moest ook wel want ze gingen dakpannen leggen. Dus nu waren erXJIO7487 Rob, Danielle, Desiree, Ruud, Raymond, Max, Koen en Ad. Twee maakte beneden de pannen schoon en haalde de slechte er tussen uit dan stond er een op de eerste ladder naar het dak van de badkamer die pakte de pan aan dan naar de volgende ladder die naar het grote dak ging en die pakte aan en dan door naarVIHI8068 Rob die ze goed legde. Wat een team en het is gelukt en het ziet er prachtig uit. Daarna moest er nog van allesYASZ4134 aan het dak gebeuren bij de dakkapel en een afvoer is er gemaakt. De nok pannen moesten vastgelegd worden en alles is buitenom geïsoleerd. Het eerste stuk zit ook al folie op en nu moet er nog folie op de keukenkant en dan is het helemaal wind en regen dicht. Buitenom alles nog opgeruimd en de hoek schoongemaakt waar de dakpannen hadden gelegen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.