Dishoek-Zoutelande

Wat was het koud.

Dishoek naar Zoutelande (8)Woensdagavond gingen we het nog een keer proberen om een zeetocht te zwemmen en ………….het is gelukt. Rond de klok van 17.30 uur waren we in Dishoek dus even bij gepraat met iedereen en toen de nummers op gehaald en het bandje van de elektronische tijdswaarneming. Rond 18.30 uur was het tijd om het zwempak aan teDishoek naar Zoutelande (15) gaan doen en in te vetten en daarna de duin over. Om 19.00 uur werd het startsein gegeven alleen was het een 10 min van te voren gaan regenen dus dat was wel jammer. Ook Desiree had het heel koud gekregen want die had maar gewoon een badpak aan en geen wetsuit net als de rest. De start ging niet goed want het sein werd al gegeven toen waren ze eigenlijk nog niet gereed dus daar begon de eerste achterstand en toen kwam er nog een pijnlijke kwallenbeet op de rechterkant van desiree haar gezocht dus dat was ook niet prettig maar na 44 min en 25 sec kwam Desiree weer binnen in de stromende regen als 5de dame dus toch netjes gedaan. Daarna is iedereen om gaan kleden en hebben we nog lekker iets gedronken en gegeten in het strandhuis.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.