Dongen

De Dakkapellen zijn klaar.

TYPX0830Vrijdagmorgen was het vroeg dag want ze kwamen de dak doen van de dakkapel. Om 8.00 uur is het zeil eraf gegaan dat het nog even kon drogen en om 9.30 uur kwam de dakdekker. Het was toch meer werk da verwacht maar het is een mooi dak geworden met een kraal afwerking. YDMD3153Ondertussen werden er natuurlijk ook nog andere klusjes gedaan zoals een nieuwe dakgoot gelegd aan de kant van Kees. Hier sluit de nieuwbouw aan aan de oudbouw dus een nieuwe dakgoot aangesloten op de oude en dat meestal wel een dingetje. Dan was er achter bij de nieuwbouw nog een pijp naar beneden maar het is allemaal gelukt. Klaas heeft gaatjes gevuld van de nieuwe boeiboord en weer een aanhanger vuil geladen. Daarna zijn Desiree en Klaas nog even gaan fietsen in Tilburg. Lex en Corry kwamen weer gezellig een keer kijken hoe de bouw verloopt.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.