Vlissingen

De zeemijl van Vlissingen.

De Zeemijl (36)Rond 17.30 uur werd de auto geparkeerd aan de boulevard in Vlissingen om de zeemijl te gaan zwemmen. Na het melden eerst gezellig natuurlijk weer wat bij gekletst met iedereen en daarna was het tijd om het zwempak aan te gaan doen. Even watDe Zeemijl (49) gekken aan de waterkant en dan was het toch echt tijd om te gaan starten. Deze keer werd er vanaf het strand gestart waar er ook gefinisht zou worden. Andere jaren liepen ze eerst naar de gevangenistoren en werd er De Zeemijl (22)daar gestart. Dus nu zwommen ze eerst een heel stuk naar links dan keren dan in een rechte lijn naar recht ons dus eigenlijk voorbij, dan achteraan keren een stuk rechtdoor en dan om de boei naar het strand. Desiree kwam als 6de dame binnen en het was verder goed gegaan op een paar zware stukjes na. Daarna omgekleed en friet besteld, ik moet er alleen wel bij vertellen hij was heerlijk maar het duurde wel 45 min tussen bestellen en krijgen en dat is toch wel erg lang.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.