Ibiza

Danielle een paar dagen weg naar Ibiza.

570b9aee-d845-4678-9097-4a151bb2df6eVandaag werd Danielle opgehaald door Femke van het werk daarna werden er nog een paar opgehaald en dan door naar schiphol want ze gaan gezellig 5 dagen naar Ibiza met 12 dames van het werk en dan zowel van Tideway als van Deme. Dat worden natuurlijk 5 hele gezellige dagen met 12 van die dames in een villa die van alle gemakken is voorzien tot een eigen zwembad toe. Op schiphol eerst nog met zijn allen gegeten en toen zijn ze rond de klok van 19.30 uur gevlogen. Om 22.00 uur kregen we een appje binnen dat ze goed waren geland en dat ze een goede vlucht hadden gehad. Geen huilende kinderen maar wel 12 dames…………

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.