Pieterburen

Wadlopen.

GUKF7991Dinsdag een keer geen klusdag maar wadlopen. Rond de klok van 8.30 uur aangereden naar Pieterburen dus dat was wel een stukje maar gelukkig zat het verkeer goed mee. Daar aangekomen eerst iets gegeten enVFIG9988 gedronken en daarna gemeld. Meteen de schoenen gepast en gehuurd want dat was wel nodig om goed te kunnen lopen. Daarna kregen we het berichtje dat ze eerder weg gingen maar dat maakte niet uit we waren er toch. Ruud, Desiree, Danielle en Rob zijn toen met de auto naar het beginpunt PGZA2535gereden van het wad en ik ben naar de zeehonden opvang gelopen en daar het musea bekeken en met een rondleiding meegelopen achter de schermen. Dat wasEZIY4047 op zich wel heel leuk en leerzaam van binnen komen tot dat ze weer weggaan. Het eerste stuk ging gemakkelijk zeiden de wadlopers achteraf maar daarna werd het steeds zwaarder en je zakte ook flink weg als je even bleef staan. Het werd een tocht met van alles wat een stuk door het weiland, over het zand door de blubber maar ook tot je middel OVUK5930door het water. Na 10 km waren ze weer bij het beginpunt en nadat ze zich hadden verkleed konden ze met de auto terug naar het dorp. Daar nog wat gedronken en toen naar Groningen gereden naar een schoenen winkel waar Danielle altijd haar schoenen besteld maar dat was net zoveel. Dus dan lekker door de stad en heerlijk gegeten en toen weer terug naar het Brabantse land.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.