Dongen

Verven maar nu in de Oude Baan.

2019-8-28 verven Rob en Danielle 1Woensdag was het weer klussen maar nu in de Oude Baan. Vorig jaar waren we begonnen met heel het huis te verven van Rob en Danielle en dat was bijna gelukt op de oprit kant na en dan de boeiboord en het kamerraam. Nu is dadelijk het goede weer voorbij dus dat moest nog wel even gedaan worden dus dat is nu gebeurt en staat heel het huis in de verf. Daarna nog even bij Desiree het hang en sluitwerk boven bij de ramen aangebracht. Dit had wel wat voeten in aarde want er bleek kleurverschil in te zitten dus na alles uit de vakken hebben nagekeken hebben we besloten om over te gaan op een ander systeem wat altijd blijft want er moet straks nog meer worden gekocht. Daarna lekker buiten van de plaats gegeten en nog even getraind.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.