Lith of te wel Oss

Twee maal podium voor Desiree.

Lith 2019 (62)Zaterdag was Lith of zoals wij blijven zeggen Oss aan de beurt. Rond de klok van 14.00 uur was Desiree aan de beurt voor de km master en deze ging heel zwaar zei ze achteraf maar ze werd 3de all in en 1ste inLith 2019 (106) haar eigen categorie en ook van Brabant. Daarna weer naar andere zwemmers gekeken en toen was de estafette aan de beurt de 4x250m maar dan 2x school en 2x vrij. Dus Max begon met school daarna Amy mt school de derde zwemmer was Sander met de vrije slag en Desiree was de laatste Lith 2019 (135)zwemmer met de vrije slag.  In de race pakte ze de 3de plaats maar naar een dis schoven ze door naar een 2de plaats. Dus nog een keer prijs en dit was zowel een beker als een appeltaart. Daarna gezellig met Raymond, Rick, Max, Sander en wij zelf natuurlijk gaan eten bij Spijs en IJs.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.