Vlissingen

Ook vandaag twee keer podium.

Vlissingen 2019 (35)De ochtend begon natuurlijk weer goed ontbijten bij De Valk en dat is altijd goed. Na een heerlijk ontbijt een 15 minuten rijden en we waren weer bij de wedstrijd maar nu in Vlissingen. Nadat de spullen waren gehaald was Desiree al vrij snel aan de beurt voor de 1km master. Het water zou 1,5 gradenVlissingen 2019 (138) warmer zijn maar dat was niet te voelen zei Desiree achteraf. De race ging goed tot het laatste stukje want toen kwam ze tussen de laatste heren terecht die niet graag ingehaald wilde worden dus dat was even een moeizaam stukje maar Desiree pakte de 3de plek bij 20 tot en met 29 jaar maar in haar eigen categorie de 1ste. Daarna was het naar anderen kijken en meelopen en continu jas aan en jas uit want het weer was maar raar. Dan warmVlissingen 2019 (163) als de zon scheen dan koud als hij weg was maar gelukkig op een buitje na droog gehouden. Als laatste de estafette Amy was vervangen door Lisanne wegens een klap op haar oog dus we waren weer compleet om de strijd aan te gaan. We kregen niet de 20 sec. voorsprong waar we in Wilhelminadorp zo hard voor hadden gewerkt  dus de teller stond weer op 0.  Uiteindelijk pakte we nu op de 4x250m vrije slag een tweede plaats met 1 sec verschil. Dus Vlissingen 2019 (161)een 2de plaats voor deze dag. Dan zouden de tijden worden opgeteld (gisteren en vandaag) en daar zou dan ook een 1,2 en 3 uitkomen maar die bekers werden tegelijker tijd uitgedeeld zoals het nu op het podium stond dus dat was een 2de plaats en we waren dan toch echt 1ste geweest. Verder maakt het niet uit en we gaan weer verder maar het was wel heel raar. Daarna alles ingepakt en onderweg met Rick en Max lekker Burger King gegeten. Het was weer een gezellig weekend en veel gelachen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.