Sleeuwijk

Nederlands en Brabants kampioen 2019.

Sleeuwijk (78)Vandaag stond voor Desiree de laatste open waterwedstrijd op de kalender die voor de klassementen telt. Eigenlijk stond het allemaal alvast maar toch voor de vorm en zeker omdat het een Brabant wedstrijd was werd er natuurlijk toch gezwommen. Het programma 1km masters stond vrij laat op het programma en Desiree was van de vaste groep dan ook de laatste die te water Sleeuwijk (88)ging. Krap 18 graden maar het was goed te doen. De race liep lekker bij het keerpunt deed ze alleen even haar vinger zeer aan het keerpunt maar ze kon gewoon door. De eindsprint al wel Sleeuwijk (93)vrij vroeg ingezet maar ze hield het perfect vol en tikte dan ook all in als 1ste aan.
Daarna was het wachten op de prijsuitreiking en dat was drie maal op het podium. 1ste in de wedstrijd, Brabants kampioen bij de masters ze had alle wedstrijden in Brabant all in gewonnen en met de vereniging werden ze ook eerste van Brabant dus dat was prijzen pakken. Morgen is er nog een wedstrijd maar daar gaat Desiree niet naar toe dus Amy brengt haar gouden plak mee die ze wint bij masters in het Nederlandse klassement.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.